Uitreiking Groene Vink 25-02-2016

Tijdens de officiële uitreiking op 25 februari jl. in Den Haag ontving c2GO de Groene Vink voor de verwerking van de zorgtoewijzingsberichten, de WMO301 en JW301. Hiermee zijn de op c2GO aangesloten gemeenten verzekerd van een soepele werking van het berichtenverkeer conform de laatste standaarden.

Ook de Groene Vink voor de verwerking van facturen en declaraties, de WMO303, JW303, en JW321 zijn ontvangen. Dit betekent dat de gemeenten die c2GO gebruiken in staat zijn de factuur- en declaratieverwerking ook in 2016 volledig digitaal af te handelen.

Groene Vink

De Groene Vink is een kwaliteitsborging voor softwareleveranciers die werken met iStandaarden. Het geeft de zekerheid dat de berichten die binnen hun softwaresysteem gegenereerd worden, in orde zijn. Softwareleveranciers, zowel van gemeenten als zorgaanbieders, kunnen bij Zorginstituut Nederland een Groene Vink behalen voor de berichten van iWlz-, iWmo- en iJw-standaarden. De Groene Vink is geen officiële certificering of keurmerk van het softwaresysteem, maar een erkenning dat de software berichten genereert die aan de eisen voldoen.

c2GO

c2GO levert een betrouwbaar en schaalbaar product voor de ondersteuning van de uitvoeringsprocessen in de Wmo en Jeugdwet. c2GO beschikt over experts met ruime ervaring op het gebied van de berichtenstandaarden en automatisering in het Sociale Domein. Met de digitale verwerking van zorgtoewijzingen, facturen en declaraties neemt de administratieve efficiëntie gegarandeerd toe. Zo ontstaat er ruimte om meer aandacht te besteden aan dat wat écht telt, de burger met een zorgvraag.